Lamper

Sengelampe

672stk produkter
Deals
Sorter etter
1382491(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Egnet til
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Belysning på soverommet spiller en større rolle enn mange tror, så pass på å velge nattbordslampe med omhu. Soveromsbelysning kan gi varmt, stemningsfullt lys til helgefrokosten på sengen, men også praktisk belysning for de kveldene du vil lese en god bok. Enten du er ute etter en hengende nattbordslampe, en vegghengt nattbordslampe eller en nattbordslampe på fot, har du kommet rett. Hos oss på Furniturebox finner du stilige nattbordslamper til soverommet i flere ulike stiler og design. Velkommen til å utforske vårt utvalg og kjøp din nattbordslampe billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Bør jeg velge en veggmontert, hengende eller nattbordslampe på fot?

Hvilken type nattlampe du bør velge avhenger blant annet av om du har et stort eller lite nattbord. Har du et lite nattbord er det lurt å investere i vegg- eller takmontert belysning. Disse typer soveromsbelysning er litt mer kompliserte å installere, men fordelen er at de gir deg mer plass på nattbordet og er veldig stilige. Ønsker du likevel en stående variant bør du investere i en liten nattbordslampe for å få plass til bøker eller et glass vann. Et stort nattbord lar deg ta svingene mer. Tenk også på hva slags lys du trenger på soverommet fordi ulike nattbordslamper gir ulike typer belysning. Leser du mye kan en leselampe med retningslys være en løsning. Er du i stedet ute etter koselig belysning og stemningsbelysning, kan du investere i en nattbordslampe med dimmer slik at du kan variere lysstyrken etter behov. Til tross for disse retningslinjene bør du gå etter din egen smak når du kjøper nattbordslamper slik at du blir fornøyd med både funksjon og utseende.

Hvilken stil skal jeg velge på nattlampen min?

Når du har gjennomgått kravene og behovene du har til soveromsbelysning, kommer vi til den morsomme delen hvor du får være kreativ; å velge stil og utseende. Vi har ofte to nattbord og for å få en enhetlig og stilig følelse bør du velge to like nattbordslamper på hver side av sengen. Du kan også være modig og ha en nattbordslampe stående på den ene siden av sengen og en nattbordslampe på veggen på den andre siden. Så lenge du velger nattbordslamper i samme stil og fargeskala, kan du få et inntrykk som er både sammenhengende og spennende. Våg å leke med ulike materialer og farger. En vegglampe i messing ser superfin ut sammen med en svart nattbordslampe. Det finnes massevis av stilige vegglamper hos oss på Furniturebox slik at du helt sikkert kan finne en lampe til soverommet som passer din stil.

Hvor stor bør nattbordslampen min være?

Størrelsen på nattlampen din avhenger blant annet av størrelsen på nattbordene og soverommet, hvilken type nattlampe du ønsker, og hvor mye annen belysning det er i rommet. Jo større rommet er, desto større nattbordslampe kan du velge. En tommelfingerregel du kan anta er at det bredeste punktet på lampen skal være en tredjedel av størrelsen på nattbordet. Med en nattbordslampe fra taket eller en vegglampe på soverommet kan du ta utgangspunkt i de samme prinsippene. Dette er bare retningslinjer, så ikke vær redd for å ikke følge reglene når du velger nattbordslamper. La kreativiteten flyte og skap din egen fredelige og koselige touch i hjemmets rom for restitusjon.