Lamper

Parafinlampe

3stk produkter
Sorter etter
1439933(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Det er få ting som er så stemningsfullt som en gammeldags parafinlampe. Det gir en varm og hjemmekoselig glød og flammen brenner rolig og stabilt. Du kan ha parafinlampen både innendørs og utendørs. Den passer på terrassen, i hagen eller i stuen. Glasskuppelen beskytter flammen og forhindrer at den flagrer eller slukkes av vindtrekk. Parafinlampene vi selger hos Furniturebox kan plasseres på et bord eller henges i taket og de er nøyaktig de samme som da de først ble produsert for 150 år siden. Modellene er tidløst vakre og passer perfekt i et moderne hjem.

Vanlige spørsmål og svar

Må jeg bruke parafin i parafinlampen min?

Nei, det som brukes til parafinlamper i disse dager er vanlig lampeolje som kan kjøpes i velassorterte dagligvarebutikker. At den kalles parafinlampe skyldes at modellen begynte å produseres på slutten av 1800-tallet og da ble det brukt parafin.

Kan jeg kjøpe nytt glass til parafinlampen min?

Ja, du kan kjøpe nytt glass og annet tilbehør ettersom parafinlamper er populære og fortsatt produseres. Bomullsveken som er i lampen har veldig lang levetid, men det er mulig å kjøpe ny bomullsveke også.

Er det giftig å inhalere lukten fra lampen?

Nei, det er ikke farlig å inhalere når det er brent og når du brenner lampeolje lager det en svak duft som de fleste synes lukter hjemme. Som med alle kjemiske produkter skal de selvsagt oppbevares ansvarlig og håndteres med forsiktighet. Parafinlamper er til bruk både innendørs og utendørs og for å skape en hyggelig, koselig atmosfære i hjemmet ditt.