Møbelbelysning belysning

Bildebelysning

10stk produkter
Sorter etter
1812499(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Dimbar
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Når du innreder hjemmet ditt med malerier, vil du at de skal være synlige, de er der for å se på. Ved hjelp av bildebelysning lyser du ikke bare opp favorittkunstverket ditt, men også hjemmet ditt. Bildebelysning gir også et luksuriøst inntrykk til hjemmet ditt samtidig som det fremhever bildet og bidrar til en herlig atmosfære. Velkommen til å utforske Furniturebox sitt brede utvalg av bildebelysning billig på nett, hvor du finner både klassisk og moderne bildebelysning.

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg kjøpe bildebelysning til både store og små bilder?

Hos Furniturebox finner du belysning til malerier i alle størrelser. Enten det er et lite eller stort maleri, tilbyr vi malebelysning som passer. Under hver produktbeskrivelse finner du informasjon for type ramme og mål som belysningen passer. Størstedelen av bildebelysningen vår har relativt stor bredde, noe som gjør at de passer til de fleste malerier.

Tilbyr Furniturebox batteridrevet bildebelysning?

Selvfølgelig gjør vi det! Hos oss på Furniturebox finner du bildebelysning i en rekke ulike design. Bla gjennom bildebelysning med batteri, bildebelysning i LED og standardbelysning med ledning. Du finner også belysning til maleriene dine i forskjellige materialer som messing, krom, svart og hvit.

Hvordan belyser jeg et bilde?

Den beste måten å belyse et maleri på er med bildebelysning eller retningsbestemte spotlights. Jo mer presist lyset er rettet, jo bedre ser du kunstverket. Velg derfor bildebelysning som er tilpasset ditt bilde og bilderamme.

Hvor bred bildebelysning trenger man?

Siden det meste av bildebelysningen har relativt stor bredde, kan det med fordel passe mange malerier, dvs. samme bildebelysning kan passe til et maleri på 25 cm samt et maleri på 60 cm. Skulle du være usikker er du alltid velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. De hjelper deg gjerne og svarer på spørsmålene dine innen 24 timer.