Dekorasjonsbelysning

Lyssløyfe

34stk produkter
Sorter etter
1449039(4).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage
Lys opp årets mørke måneder og skap koselig belysning i hjemmet med dekorative og stilige lyslenker. Lysslynger ikke lenger bare knyttet til jul, du kan pynte med lyslenker hele året. La lenkene dine bli en dekorativ interiørdetalj på nattbordet eller et lekent element på barnerommet. Pynt til Halloween eller krepselaget og skap stemningsfull belysning på alle sommerfester. Hos oss på Furniturebox finner du massevis av lysslynger til alle anledninger. Velkommen til å utforske sortimentet og kjøp fine og billige lyslenker allerede i dag.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper lyslenke?

Start med å tenke på hvor i hjemmet du skal plassere lyslenken din. Dette er viktig å vite fordi det avgjør hvor lang lyslenke du trenger. Du må også vurdere om du ønsker en lysslynge som er batteridrevet eller en lysslynge med støpsel. Fordelen med en lysslyngemed batteri er at du enkelt kan flytte den ved behov. En batteridrevet lyslenke kan også plasseres flere steder i hjemmet fordi du ikke trenger å ta hensyn til at en stikkontakt skal være i nærheten. Til slutt kan du tenke over hvilken stil du ønsker på din dekorative lyslenke. Kanskje du vil ha en enkel og stilig lenke eller en leken lysslynge med baller som passer hjemmet ditt bedre. Husk at ulike lysslynger gir ulike typer lys og effekter. Noen lyslenker har varmt lys og andre gir kjøligere og mer hvit belysning. Antall lys påvirker også lyset på lyslenken din. Hos oss på Furniturebox finner du alt fra enkle lysslynger til lyslenker med figurer i ulike design slik at du kan skape den rette følelsen i hjemmet ditt.

Hvordan kan jeg dekorere med lyslenke innendørs?

Det er ikke vanskelig å skape koselig stemningsbelysning ved hjelp av innendørs lyslenke. La en fargerik liten lysslynge pynte på barnerommet eller heng en lyslenke rundt bokhyllen. På soverommet kan du la en lyslenke pryde vinduet eller legge en lyslenke på sengegavlen for en hjemmekoselig og herlig følelse. I stuen kan du henge en lysslynge med lyspærer eller plassere en lyslenke i en vase på sofabordet som en fin interiørdetalj. Her kan du bruke flere små lyslenker for et mer effektivt resultat. Lyslenker er også et perfekt element til fester og ferier. Ta nyttårsbordet til neste nivå ved å legge en batteridrevet tynn lyslenke på spisebordet eller pynte med en lyslenke med grankvister til jul. La flere rekker med lysslynger pryde trappen på bursdagsfeiringen og heng en lyspæreløkke i partyteltet på eksamenfeiringen. Mulighetene er uendelige når det kommer til å dekorere med lyslenker så ikke vær redd for å være kreativ.

Hvor lang lyslenke trenger jeg?

For å vite hvor lang lyslenke du må kjøpe, kan du begynne med å bestemme deg for hvor du skal plassere den. En dekorativ lysslynger for innendørs bruk trenger ofte ikke være veldig lang. Skal du pynte spisebordet eller barnerommet er det nok med en batteridrevet lyslenke på en til to meter. Hvis du i stedet skal snurre lyslenken rundt et trapperekkverk eller balkongrekkverk, kan det være greit å vite at det ofte trengs en lengre lysslynge enn du tror. Vårt tips er å måle opp på forhånd slik at du får riktig lengde på lenken din.