Lamper

Bordlampe

395stk produkter
978782(1).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Bordlamper er en svært viktig del av interiøret. Du kan skape forskjellige atmosfærer i alle rom og markere vakre og viktige ornamenter eller malerier. Den riktige bordlampen gir mulighet til å arrangere et koselig leserom eller lyser opp et stilig bord eller kommode.

Når du velger bordlamper

Når du velger bordlamper, er det mye å huske. Det er godt å ha et sted klart for så å finne lampen som passer til formålet. Det er viktig å ta hensyn til det resten av interiøret når du velger en lampe, men hvis du har tenkt å fornye mer enn det hjemme, kan du selvfølgelig kjøpe en vakker lampe og bli inspirert av den. Det er også lurt å tenke på hvor mange lys du trenger for å få det humøret du vil ha. Siden det er mange alternativer når du velger en bordlampe, kan det være vanskelig å finne det riktig. Den enkleste og enkleste måten å finne favoritt på er å kjøpe din nye bordlampe på nettet. Du kan sammenligne forskjellige lamper og priser uten å løpe rundt i ulike interiørbutikker, og hele familien kan være i og finne sin egen lampe.

Hvordan montere bordlamper

En bordlampe krever ingen direkte montering, bortsett fra at den er satt på plass og koblet til stikkontakten. Det er noe alle kan gjøre alene. Det kan imidlertid være bra å se gjennom alle armaturer og ledningen og sjekke at alt er helt og feilfritt. Selve stikkontakten kan være god å sjekke for å forsikre deg om at den ikke er løs eller skadet. Ta i så fall alltid kontakt med en strøminstallatør. Avhengig av hvor lampen skal plasseres, må man tas hensyn til om en skjøteledning er nødvendig. Det er lurt å måle hvor langt det er fra stikkontakten til lampen og få en ledning med riktig lengde. Det er gode alternativer for de som leter etter en billig bordlampe som er trygt å bruke. Hvis du ønsker å kjøp bordlampe, finner du det du trenger på Furniturebox, vi tilbyr et bredt utvalg av klassiske og moderne lamper til gode priser.

Bordlamper for alle rom

Stilfulle og praktiske bordlamper

Det er mange fine bordlamper å velge mellom. Det kan være bra å få skaffe flere lamper hvis du liker å bruke mange små lyskilder i stedet for en større taklampe. Ved et skrivebord er det viktig å ha en god lampe som gir riktig lys når du skriver eller når barna gjør leksene sine. Derfor er det godt å kjøpe egnede bordlamper for barn og ungdom. Soverommet er et sted hvor bordlampen også har sin plass. Å ha en lampe i sengen lar deg lese når du legger deg ned. Det sikrer også at du ikke trenger å gå gjennom rommet for å ta på lampen når det er mørkt.

Moderne og klassisk

Bordlamper får et rom for å lyse på mer enn én måte. Det kan være en fangst i rommet og gi innredningen et ekstra preg. En riktig plassert bordlampe kan belyse de mørkeste hjørnene og gjøre et kjedelig hjørne hjemmekoselig og kjært. En gang som er vanskelig å dekorere kan med fordel tilegnes en bordlampe på pulten, under speilet eller på en hylle. Det er et stort utvalg av moderne bordlamper, men det er også populært med lamper i mer klassisk stil. Det kan være spennende å blande de to stilene og prøve forskjellige former av farger på lampene for et personlig preg.

Lys opp detaljene med bordlamper

Hvis du har fine møbler, vil du at de skal være synlige, selv om den er mørkt i rommet. Dette kan løses ved å skaffe en eller flere ekstra bordlamper for lyse opp området. Det kan være en kommode arvet eller et bord med en spesielt vakker bordplate. Den beste måten å få møblene til å fremtre på en god måte, er å plassere en eller to identiske bordlamper utenpå, avhengig av størrelsen på møblene. En stilig potteplante kan også ses bedre hvis du plasserer en lyskilde i nærheten. Fordi det er bordlamper i forskjellige størrelser, kan man finne en til alle overflater, for eksempel til vinduskarmen eller til spisebordet.

Innred med bordlamper

Bordlamper er mye mer enn bare lamper. De er en viktig del av hele interiøret og påvirker følelsen av hele rommet. Å sette en vakker bordlampe i vinduet gir en innbydende lysstyrke og gir gjester og forbipasserende et inntrykk av varme og velkomst. Med en lampe kan du få et rom til å se seg større ved å plassere det på et speil, det gir også en spesiell glans og forbedrer lampens kapasitet. Det er mange måter å skape et vellykket hjemmemiljø med forskjellige lys, og en bordlampe er veldig praktisk, da det er lett å flytte på hvis du vil prøve forskjellige løsninger.