Julebelysning

Julestjerne & adventsstjerne

58stk produkter
Sorter etter
1450543(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Til julelysene dine er en julestjerne et opplagt valg. For å virkelig sette julestemning i hjemmet ditt er det vakkert å pynte både vinduer og andre overflater med vakre adventsstjerner. De lyser opp hjemmet ditt og gir en innbydende følelse. Skap en herlig julefølelse og nyt den sammen med dine kjære. Utforsk vårt brede utvalg av adventsstjerner billig på nett!

Vanlige spørsmål og svar

Hvor stor adventsstjerne skal jeg ha?

Velg størrelsen på adventsstjernen din etter hvor mye plass du har å bruke. Ønsker du din adventsstjerne i vinduet finner du stjerner som passer alle størrelser på vinduer, uansett om de er store eller små. Har du et stort vindu og ønsker å bruke mest mulig er det fint å kombinere flere forskjellige adventsstjerner, på denne måten setter du julestemning for hele familien og forbipasserende av huset ditt.

Hvordan setter jeg opp en adventsstjerne?

Det er ikke alltid lett å få den hengende adventsstjernen til å henge rett. Prøv å surre snoren rundt gardinstangen, fest fiskesnøret til tuppene av adventsstjernen og veggen eller hvorfor ikke prøve å bruke tape. Det er imidlertid ingenting i veien med at julestjernen din henger litt skjevt, den er bare sjarmerende!

Hvilken lyskilde skal jeg ha til adventsstjerna?

Velg LED-belysning og lavenergilamper som ikke blir like varme som tradisjonelle lamper. Utover det er det bare å velge den som gir det lyset du ønsker. Finn gjerne en lampe som gir et naturlig lys, ikke for kaldt eller for varmt. Men det er selvfølgelig også en smakssak. Velg det du synes vil se best ut og utfylle hjemmet ditt best.

Hvor kan jeg plassere en hengende adventsstjerne?

Fordelen med en hengende adventsstjerne er at du kan henge den etter behag og smak. Vanligvis ser vi hengende adventstjerner i vinduene, men det er ingenting som sier at du kan henge det andre steder. Hvorfor ikke i et mørkt hjørne av stuen for å lyse opp rommet? Eller kanskje flere forskjellige julestjerner over spisebordet? Mulighetene er mange, det er bare for deg å finne det du liker best.

Hvilkene julestjerne skal jeg velge?

Når du skal velge en adventsstjerne er det et par ting du bør huske på. Blant annet valg av form, materiale, størrelse og farge. I tillegg til dette er det også greit å tenke på størrelse og hvor du har tenkt å plassere julestjernen. Bla gjennom klassiske og moderne julestjerner for å finne en som passer deg.

Hvordan innreder jeg med en julestjerne?

I mange tilfeller, når du tenker på adventsstjerner, tenker nok de fleste stjernene du har i vinduet. Men adventsstjerner finnes ikke bare i hengende varianter. Du kan for eksempel velge en adventsstjerne til fots og sette den på en kommode eller et sidebord for å spre julestemning i rommet. Pynt gjerne med adventsstjerner i ulike størrelser og design for å gi hjemmet ditt karakter. Hvis du ikke har mange overflater å dekorere, kan du dekorere med en papirstjerne på veggen. Suppler gjerne med en papirstjerne i mindre størrelse, så kan du bruke flatene dine uten at det tar plass.