Julebelysning

Adventsstake

56stk produkter
Sorter etter
1870494(1).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Dimbar
Når de mørke månedene er her og julen nærmer seg, er det mange som er ivrige etter å plukke ut julepynt som lyser opp hjemmet. Ordet adventslysestake kan referere til både adventslysestaker med stearinlys som kubbelys eller telys, men også elektriske lysestaker. Her finner du massevis av elektriske lysestaker til å dekorere vinduene dine med. Leter du etter en tradisjonell og klassisk adventslysestake i rødt eller hvitt, en retro adventslysestake eller en mer moderne adventslysestake? Hos oss på Furniturebox finner du flere stilige og billige adventslysestaker i ulike modeller til å lyse opp vintermørket med.

Vanlige spørsmål og svar

Når setter man opp adventslysestaker?

Tradisjonelt sett setter du opp adventslysestaken din rundt 1. advent sammen med julestjerner og annen julepynt i hjemmet. Med tanke på hvor mørke dagene er her i Norden, synes vi på Furniturebox imidlertid at det er helt greit å snike seg fram og sette ut adventslysestaker en ukes tid før advent. Adventslysestakene får da vanligvis stå fremme til den tjuendedag jul før du tar dem ned, og setter de frem igen neste jul.

Hva bør jeg huske på når jeg kjøper en adventslysestake?

Når du skal velge en adventsstav bør du først tenke på hvor du skal plassere den slik at du vet hvor mye plass du har. I et stort vindu kan du treffe en stor adventslysestake mens en liten adventslysestake ser fin ut på en mindre vinduskarm. Husk å gi julelysestaken plass og luft slik at den ikke ser sammenklemt og malplassert ut. Du bør også vurdere om du trenger en batteridrevet adventslysestake eller en elektrisk lysestake. Ønsker du å plassere adventslysestaken din i en trapp, er det lurt å investere i en lysestake med batteri for å unngå ledningen Husk også at ulike typer adventslysestaker gir forskjellig glød. Tenk derfor over hva slags julebelysning du er ute etter før du velger en adventslysestake med led eller lyspærer.

Hvilken adventslysestake passer best hjemme hos meg?

Ønsker du et klassisk adventslys, velg en rød eller hvit lysestake med fem eller syv lys som er formet som en trapp. Nå for tiden finnes det imidlertid adventslys i flere ulike design, fasonger og farger. En adventslysestakebue i gull eller tre passer inn i et koselig og varmt hjem, mens en svart adventslysestake eller en adventslysestake i messing gir et mer moderne inntrykk. Du kan også velge en adventslysestake som er formet som et Lucia-tog for et lekent inntrykk. Til syvende og sist handler ditt valg av adventslysestake i stor grad om smak og hva du foretrekker å ha i vinduet for den ultimate julefølelsen.