Belysning

Julebelysning

334stk produkter
Sorter etter
1450717(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Julen hadde vel ikke vært like herlig uten julestjerner i vinduet, juletrebelysning i treet, koselige lyslenker og vakre adventslysestaker? Det er julelysene som skaper julestemning! Vi har både innendørs og utendørs julelys slik at du kan lyse opp hjemmet ditt i desember og få den rette følelsen. Du finner din julebelysning til en god pris på nett hos oss på Furniturebox.

Vanlige spørsmål og svar

Når kan man sette opp julebelysningen?

Det er ingen regler for når du kan sette opp julelysene i hjemmet, men en retningslinje mange følger er å ha julebelysningen oppe til første advent. Første advent faller alltid på søndagen som er mellom 27. november og 3. desember. De mørke vinterdagene gjør imidlertid at flere og flere velger å sette opp julelysene litt tidligere, for å kunne nyte dem allerede før første advent. Tradisjonen tro får julelysene vanligvis henge opp til den tjuende dagen, som faller 13. januar, og deretter tas de ned. Det er egentlig ikke noe must, så velg selv hvor lenge du vil nyte julelysene i vinduene og på juletreet.

Hvilke julelys passer i vinduet mitt?

Adventslysestake eller adventsstjerne, eller hvorfor ikke begge deler? Det finnes flere forskjellige typer julelys som ser vakkert ut i vinduet i årets mørkeste måned. Fordelen med å ha en adventsstjerne hengende i vinduet er at du får mer plass til annen julepynt i vinduskarmen. Hengende julebelysning passer også perfekt i store og høye vinduer. Fordelen med å velge adventslysestaker er at de er enkle å sette opp og flytte på om du ønsker det. Du kan også velge julebelysning i vinduet i form av pyntelys. Hos på Furniturebox finner du julebelysning til vinduet i flere ulike størrelser, farger og design slik at du har mulighet til å velge det som passer hjemmet ditt. Kanskje ønsker du julelys i tre eller rotting for en klassisk og tradisjonell følelse eller kanskje du vil investere i julelys i en moderne stil.

Skal jeg velge elektrisk eller batteridrevet julelys?

De tradisjonelle elektriske julelysene har fått konkurranse fra de batteridrevne. Når du skal velge julebelysning bør du ta utgangspunkt i hvor i hjemmet du skal plassere den. Når du velger et batteridrevet alternativ, får du mer fleksibilitet og frihet og er ikke lenger bundet til å plassere julelysene i nærheten av en stikkontakt. Batteridrevne julelys er supert hvis du vil pynte stuebordet med en lyslenke. Hvis du vil ha julelys i vinduet, men ikke har en stikkontakt for hånden, er en batteridrevet julestjerne et godt alternativ. Visste du at det også finnes trådløse juletrelys? Fordelen med elektrisk julelys er at du ikke trenger å bekymre deg for at batteriene går tomme.