Belysningstilbehør

Lampefot

60stk produkter
Sorter etter
1150575(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Fremhev interiørstilen din i alle hjemmets rom med stilige lampeføtter. La kreativiteten flyte og lag din egen personlige lampe ved å velge en lampefot og skjerm i henhold til din interiørstil. Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe både stilige og billige lampeføtter i flere ulike materialer, farger og stiler. Velkommen til å sjekke ut vårt utvalg og klikk hjem din favoritt lampefot til en god pris i dag.

Vanlige spørsmål og svar

Hva bør jeg huske på når jeg kjøper en lampefot?

Når du skal kjøpe ny lampefot bør du starte med å tenke på hvor du skal plassere den og hvor stor lampefot du trenger. Fordelen med lampeføtter er at du kan komponere din egen lampe etter din egen personlige stil og behov. Blir du lei av lampefoten din kan du med små midler variere utseendet på lampen. En stor svart lampefot med synlig lyspære gir et industrielt og rått inntrykk, mens en liten lampefot i glass kan sette et stilig og elegant preg på rommet. Husk at du kan bruke lampeføtter i alle rom i hjemmet. Bruk lampefoten din som bordlampe i stuen, nattbordslampe på soverommet eller vinduslampe på kjøkkenet. La hvert rom ha forskjellige lampeføtter for en herlig blanding eller kjør på samme lampefot i alle rom for et enhetlig inntrykk. Mulighetene er uendelige når du mikser og matcher lampeføtter med stilige skjermer og lyskilder.

Hvilket materiale skal jeg velge til lampefoten min?

En lampefot i messing gir et helt annet inntrykk i hjemmet enn en lampefot i tre. Tenk derfor nøye gjennom hvilken følelse du vil skape med bordlampen din. Du kan la lampefoten din bli ett med resten av rommets interiør eller du kan la lampefoten skille seg ut og ta plass. Tenk på om du vil ha en penere lampefot i gull eller sølv eller om du er på utkikk etter en mer mammut lampefot i keramikk eller porselen. Du kan også leke med forskjellige effekter. En sprudlende lampefot kan gi et rampete inntrykk og en lampefot i marmor kan gi rommet et strammere og elegant preg. Hos oss på Furniturebox finner du lampeføtter i flere ulike materialer og stiler slik at du kan velge noe som passer ditt hjem.

Hvor stor lampesokkel trenger jeg?

Har du en lampeskjerm fra før, kan det være lurt å ta utgangspunkt i den når du kjøper en lampefot. Bruk den tredje regelen som betyr at lampefoten skal være omtrent 2/3 og skjermen skal være 1/3. Størrelsen på lampefoten skal være omtrent halvparten av lampeskjermens størrelse. Plasseringen av lampen spiller også en rolle ved valg av lampefot. Når du skal velge lampefot til vinduslampen din, bør du være oppmerksom på at en overdimensjonert eller høy lampefot kan skjule både innsyn og lysinngang. Vær også oppmerksom på at størrelsen på lampeskjermen også påvirker hvor du kan plassere lampefoten. En liten lampefot med en oval skjerm passer perfekt på en smal vinduskarm. En rund lampefot i marmor blir staselig på nattbordet. Mål opp på forhånd og prøv deg frem med å finne lampeføtter i riktig størrelse for akkurat ditt hjem.