Barnetekstiler

Barnetepper

190stk produkter
Black Friday
Sorter etter
932574(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
For å komplettere innredningen på barnerommet er en barnematte det perfekte valget. Hos oss på Furniturebox finner du barnegulvtepper i alle mulige forskjellige farger, størrelser og motiver til en god pris. Det er ikke bare kult for barna å ha noe å leke på, det er også herlig for dem å ha noe mykere å sette føttene på. Velkommen til å utforske vårt store sortiment og bestill hjem din nye barnematte billig online fra Furniturebox.

Vanlige spørsmål og svar

Tilbyr Furniturebox morsomme barnematter billig online?

Ja, så klart gjør vi det! Vil vil at alle barn skal ha muligheten til å ha en morsom og fin barnematte på rommet sitt. Derfor har vi et stort utvalg på gulvtepper til barnerom med mange ulike motiv. Vi har alt fra klassiske trafikkmatter, barnematter med dyr på, matter med forskjellige mønster og mange fler. Vi tilbyr også runde barnematter og rektangulære barnematter. Alt for at du skal finne en passende modell.

Hvordan innreder jeg med en barnematte?

Å innrede et barnerom med et gulvteppe er ikke bare fint, det er også praktisk. For barnets skyld er det viktig å få til en hjemmekoselig følelse i rommet der muligheten finnes, sånn at man kan kunne leke og være kreativ. Barnematter gir barna noe mykt å leke på, men det beskytter også mot lyd fra for eksempel skramlende leker. I tillegg er gulvet også beskyttet mot slitasje. Med andre ord er det mange fordeler med å dekorere med et stilig og praktisk barneteppe.

Hvor stor barnematte skal jeg kjøpe?

Barnerom kan se ut på mange forskjellige måter. Derfor har vi samlet et stort utvalg av barnegulvtepper i en mengder ulike størrelser, farger og mønster. Har du et lite barnerom er en mindre matte eller en rund barnematte perfekt. Så klart tilbyr vi også store barnematter som kan dekke mye av gulvplassen, sånn at barnerommet får en mer koselig følelse.