Barnesenger

Sprinkelseng

20stk produkter
Black Friday
Sorter etter
565187(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Oppbevaring
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
En sprinkelseng er et sted å sove for det minste barnet. Mange babyer liker å krølle seg sammen i søvne og elsker når soveområdet er trangt og tettsittende. De fleste sprinkelsengene kan justeres i høyden ved å flytte bunnplaten ned. Når babyen er liten, brukes topposisjonen. Fordelen med å legge sengen i høy posisjon er at det er smidig og enkelt å løfte barnet inn og ut. Så snart barnet blir mer bevegelig, bør bunnen imidlertid senkes slik at den ikke kan falle ut.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er forskjellen mellom en sprinkelseng og en vugge?

En vugge brukes i løpet av babyens aller første dager. Fordelen med å kjøpe en sprinkelseng er at den er større og mer stabil enn en vugge. I tillegg har den lengre levetid da mange modeller er bygget slik at høyden kan justeres. På enkelte sprinkelsenger kan siden heves og senkes. Det finnes også mindre varianter av sprinkelsenger kalt bedside cribs. Du kan si at det er små sprinkelsenger i miniatyrformat.

Hva slags sprinkelseng kan jeg kjøpe hos Furniturebox?

Hos oss på Furniturebox kan du velge mellom mange modeller av rimelige sprinkelsenger. Velg mellom hvite og trefargede senger i forskjellige stiler. Vi tilbyr både tradisjonelle barnesenger og de som har et moderne uttrykk hvor lamellene er byttet ut med vegger og transparent front. Foretrekker du en sprinkelseng med runde former, kan du finne den hos oss.

Følger madrassen med sprinkelsengen?

I de fleste tilfeller kjøpes madrassen separat. Du kan kjøpe myke madrasser og annet fint sengetøy til sprinkelsengen hos oss på Furniturebox.