Alle Barnemøbler

Barnesenger & juniorsenger

688stk. barnesenger & juniorsenger
Deals
Sorter etter
979650(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Motiv
Farge
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Type
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

På tide å kjøpe barneseng, sprinkelseng eller juniorseng? Her finner du prisgunstige og sikre senger til både baby og barn. Kjøp en god og behagelig barneseng hos Furniturebox.no og gi barnet ditt de beste forutsetningene for en god natt søvn. Uansett om du er ute etter en liten køyseseng, en loftseng med oppbevaring eller en skikkelig kul barneseng med et kreativt design, så finner du mange forskjellige kvalitative barnesenger og juniorsenger til veldig gode priser hos oss. Bestill med lav frakt og levering til hjemmet.

Stort utvalg av kule barnesenger og juniorsenger

Hos oss er valgmulighetene mange! Uansett om du leter etter en ny seng til din sønn eller dattera di, så finner du mange fine og morsomme barnesenger og juniorsenger i forskjellige utførelser. Vi tilbyr billige barnesenger som kombinerer både komfort og lekfullt design. Hva med en barneseng utformet som en brannbil eller politibil? En koselig barneseng som ligner på en hytte? En rosa barneseng pyntet med dekorative stjerner eller enhjørninger? Eller hvorfor ikke en lekfull køyeseng med sklie? Med våre fine og kule barnesenger kommer den nye barnesengen eller juniorsengen garantert til å bli en fulltreffer på barnerommet. En barneseng med oppbevaring kan virkelig gjøre en stor nytte, ikke minst sett til praktiske aspekter. I vårt sortiment finner du tilhørende skrivebordsplasser. Vi tilbyr også skuffer som kan kjøpes som tilbehør til våre barnesenger og gir deg ekstra oppbevaringsplass. 

Når burde man bytte fra en sprinkelseng til en større barneseng?

En bra målestokk pleier å være tidspunktet der barnet har lært å reise seg opp og kanskje har begynt å prøve og klatre ut av sengen selv. Vanligvis pleier det å skje når barnet er ca 1 år. Når man velger barneseng finnes det ulike typer av varianter. Enten kan man velge en juniorseng eller en dagseng. I vårt sortiment finner du juniorsenger i forskjellige størrelser og modeller. De vanligste målene på på en barneseng eller juniorseng er 90x200, men vi tilbyr også mindre sengestørrelser for deg som leter etter en liten barneseng. Vi tilbyr også køyesenger og loftsenger som et perfekt alternativ til en barneseng eller juniorseng. Hos oss på Furniturebox finner du et bredt og variert utvalg av billige og fine barnesenger. 

Hva skiller en køyeseng fra en loftseng?

Generelt sett er en loftseng utstyrt med en sengeplass helt øverst og har derfor god plass under sengen til hva du måtte ønske. En køyeseng har derimot to eller flere sengeplasser over hverandre. En loftseng er i blant konstruert for å være litt lavere enn en køyeseng, noe som kan gjøre den mer lempelig for barn som er litt mer klatrere og på oppdagelsesferd. Hos oss finner du loftsenger og køyesenger i ulike modeller, blant annet en ny variant av køyeseng der den nederste sengen dras ut på et gulvnivå og på den måten skaper en køyeseng med to plan. Om du er ute etter en loftseng til mindre barn så kan plassen under sengen fungere som en hytte, lekeplass eller oppbevaringsplass til leketøy. Det er også et alternativ å plassere et skrivebord under sengen om den er tenkt til et litt eldre barn.

Er det risikofylt med køyesenger til barn?

Nei, men selvfølgelig bør oppsyn og forsiktighet tas. Alle køyesenger, uansett om de er tenkt til barn eller voksne, så skal man ha en beskyttende ramme rundt sengen for å forhindre fallulykker i søvne. Det kan være bra å ha i tankene at en høy køyeseng eller loftseng kanskje ikke egner seg så bra til barn under 4 år, ettersom det kan være vanskelig for barn i den alderen å klatre opp og ned fra sengen. Om du er ute etter en køyeseng som du ønsker at barna dine kan dele, så kan det være et bra alternativ å la det eldste barnet sove i den øverste delen, og den yngste i den nederste. 

Hvordan velger jeg madrass til en barneseng?

Madrassen er så klart en forutsetning for en god natt søvn. Her kommer noen tips som kan veilede deg mot rett madrass for akkurat ditt barn. Først og fremst er fasthet veldig viktig for komforten. Om barnemadrassen er for myk risikerer barnet ditt å synke ned for dypt, noe som kan være skadelig for ryggen. Til yngre barn er en bra regel – jo fastere madrass, desto bedre støtte. Når det kommer til riktlinjer for valg av størrelse på madrassen, så bør den så klart være tilpasset etter sengens størrelse. Utgå fra målene på sengens innside. Eventuelle glipper mellom sengen og madrassen burde ikke overstige 2 cm. Men komfort er ikke den eneste viktige egenskapen som en barnemadrass oppfyller. God kvalitet er av største betydning for at den skal kunne gjøre en god jobb hver natt i flere år. Hygiene er alfa omega for barnets sovemiljø. Velg derfor en madrass med et trekk som kan tas av, eller komplettere med en madrassbeskytter, på denne måten garanterer du at barnet ditt alltid kan sove i en ren og helsevennlig seng.