Barn

Barnerom

477stk produkter
Black Friday
Sorter etter
971799(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Oppbevaring
Varemerke
Oppbevaringstype
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Et barnerom er kanskje et av de aller viktigste rommene i hjemmet. Her skal nemlig et lite menneske få vokse, uttrykke seg, utvikle kreativiteten sin og lære. Men ikke føl deg stresset - å innrede dette rommet kan nemlig være en morsom opplevelse for hele familien.

Å innrede et barnerom er gøy og enkelt

Et godt barnerom bør være både hyggelig, fint, trygt og passe smaken og interessene til datteren eller sønnen din. De fleste barn er veldig bestemte på hvilke farger, figurer og motiver de liker best. Og selv om én måte å innrede rommet på kanskje virker litt rar for deg, er det tross alt barnet som kommer til å tilbringe mest tid der. Men ha i bakhodet at barnet også skal vokse, og at møblene bør vare en god stund. En fordel ved å bestille interiør til barnerom online, er at du i ro og fred kan sitte med barnet ditt og sammenligne ulike varer før dere bestemmer dere. En tur i møbelbutikken er nemlig ikke alltid like gøy for den minste, og det er også enklere for deg å bla gjennom en oversiktlig meny fra sofaen hjemme.

Å dekorere et barnerom

Å plukke ut dekorasjon til barnerom er et litt annerledes prosjekt enn å plukke ut dekorasjon til resten av huset. Her går det mye i sterke og lyse farger, og møbler som både har bilde av og er formet som diverse dyr eller tegneseriefigurer. Når dere kommer i gang, finner du kanskje ut at barnerommet er det aller morsomste rommet å dekorere. Dessuten vil du nok snart merke at det er lettere å legge seg i en seng eller rydde tilbake i en lekekasse med favorittfiguren på. Vi har et stort utvalg av billig innredning til barnerommet, og det er like enkelt å få på plass som det er å bestille. Noe av innredningen må monteres på egenhånd, men de kommer med enkel bruksanvisning, og er lette å sette sammen selv. Dette er tross alt ikke de største møblene i hjemmet ditt.

Vanlige spørsmål om barnerom

Hvor bør jeg plassere alt?

Et rikt innredet barnerom med muligheter for både lek, kreativitet og oppbevaring, er et fint sted å være. Men husk at barn ofte trenger mer gulvplass å boltre seg på enn vi voksne gjør, så pass på at rommet ikke blir overfylt og trangt. Det beste er å plassere mest mulig langs veggene og ha en åpen plass midt på gulvet. Uansett hvilken type innredning barnerom har, bør den være praktisk og enkel. Sengen bør for eksempel være nær en stikkontakt at, slik du kan sette inn en lampe. Lekekasser og annen oppbevaring bør også stå nær områder hvor de skal brukes, så det ikke blir et større tiltak enn nødvendig å rydde.

Hvilken stil bør vi gå for?

Det er få barnerom som er helt like. Allikevel er det noe som ofte går igjen hos de fleste, nemlig like farger og figurer på store deler av innredningen. Barn har ofte en favorittfarge de liker bedre enn alle andre farger, og ofte faller de for en spesiell rollefigur, film eller bok som de aldri blir lei av. Du bør derfor vurdere om dere skal gå for et tema på hele rommet, som den minste kan ha vokst fra seg om et par år, eller om dere skal tenke mer langsiktig. Du bør heller ikke undervurdere hva slags inspirasjon barnerom hos andre foreldre kan gi deg.

Hvor mye har alderen å si?

Som nevnt over, kan interesser og smak komme og gå med alderen, men det fins flere ting å forholde seg til. Det er også veldig viktig at møblene er av riktig størrelse for barnet ditt. Det er bedre med noe som er litt for stort, men som det går an å vokse inn i, enn noe som i utgangspunktet er lite når dere kjøper det. Hyller bør også henges opp i en høyde som er behagelig for barnet. Og mens for eksempel en gulvmatte til å leke på ikke er like interessant fra rundt tre år og oppover, er for eksempel ikke et skrivebord så viktig de første par årene.

Hvor mye bør barnet få bestemme?

Det er tross alt datteren eller sønnen din som skal bo på rommet, og derfor er det viktig at han eller hun får være med på noen av avgjørelsene. Det ligger en viss stolthet i å ha et barnerom man har vært med på å skape selv, og et man kan skryte litt av når man har andre barn på besøk. De fleste barn tenker mer på uttrykk enn funksjonalitet, så du må selvfølgelig ta noen av de grunnleggende avgjørelsene om hva dere skal ha på rommet. Men vil man sove i en racerbil mens man fremdeles er ung nok til å kunne sette pris på det, så hvorfor ikke?