Barn & baby

categoryTopBlock
Alt innen barn & baby
955stk produkter
Sorter etter
Barn og babyer er nesten alltid synonymt med mange forskjellige ting og dingser. Derfor må du tenke når det kommer til interiør til rommet deres. Her på Furniturebox har vi et stort og fint utvalg av barneromsinnredning med alt det innebærer. Og det er mye som kan trenges til barnerommet: møbler, tekstiler, leker og selvfølgelig ulike typer løsninger for oppbevaring.

Hvilken barneseng skal babyen min ha?

For en nyfødt baby er en barneseng det vanligste alternativet. Men en vugge fungerer også bra. Så kan du vugge babyen i søvn. En hengende babykurv fungerer også bra.

Hvilken oppbevaring bør jeg ha på barnerommet?

En garderobe eller kommode til å oppbevare alle klærne i er selvfølgelig greit å ha. Da er det også greit å ha noen, eller flere, oppbevaringsmøbler til leker og lignende. En hylle å legge bøker og kunst på er en smart investering. Da er det ekstremt praktisk å ha en slags oppbevaring til alle småting. Du kan for eksempel kjøpe en kommode med mange skuffer, eller oppbevaringskurver i forskjellige størrelser. Åpne kurver kommer også dessuten gjøre ryddingen enklere.

Hvordan kan jeg gjøre rommet koselig for barnet mitt?

Det er alltid lett å jobbe med tekstiler i et rom for at det skal bli koselig. På barnerommet kan du med fordel kjøpe et koselig teppe i en nydelig farge som barnet ditt liker. Kanskje barnet ditt vil ha en bilmatte å leke med bilene sine på? Det finnes også pedagogiske matter med for eksempel bokstaver, tall eller kroppsdeler. Sjekk gjerne ut vårt fine utvalg av barnetekstiler!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Høy- og senkbart
Oppbevaringstype
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals